matsal

vi välkomnar sällskap om upp till fyra personer i vår matsal och erbjuder två olika menyer att välja på: en à la carte, och en avsmakningsmeny som kräver cirka två och en halv timme av er tid. 

à la carte meny: enskilda serveringar för 250 till 850 kr
avsmakningsmeny: 2750 kr

Chef’s table

vid vårt chef’s table får du ta del av det kulinariska teamets arbete i köket från första parkett. bordet kan bokas för sällskap om upp till 8 personer. våra kockar förbereder en avsmakningsmeny som serveras till alla gäster i sällskapet och som kräver ungefär två och en halv timme av er tid. 

chef’s table avsmakningsmeny: 2750 sek

Private Dining Room

den privata matsalen är belägen på andra våningen i restaurangen med utsikt över den stora matsalen. vi har möjlighet att anpassa den rummet för många olika typer av tillfällen och vårt team finns till hands för er för att säkerställa att vi kan möta era önskemål. den privata matsalen har plats för maximalt 14 gäster och under årets varmare månader finns även en egen tillhörande terrass utomhus som är lämplig för fördrinkar och stående mingel. menyer och dryckesval diskuteras med våra sommelierer, minst tre veckor innan besöket. 

avsmakningsmeny i privat matsal: 2750 kr

Kontakta oss för bokning och ytterligare frågor.