A la carte

förrätter

Pilgrimsmussla, Karl-Johansvamp och päron

Lättbakad pilgrimsmussla, päron och selleri

Dashi på Karl-Johansvamp med citrontimjanolja

450kr

Bifftartar, Oscietra caviar och pepparrot

Hängmörad svensk biff, noriolja, Oscietra caviar och pepparrot

Grillade blad, örter och gurka

Pommes soufflé

550kr

Havskräfta i tre serveringar

Inkokt klo med citrongräsemulsion

Ångad havskräftsstjärt, kålrot och ingefära

Buljong, Akitakomachiris och vaktelägg

550kr

varmrätter

Marulk, fänkål och kungskrabba

Kolgrillad marulk med fänkålsfrö

Ragu på fänkål, kungskrabba och tagetes

Tomater med currysmör och örter

Potatis sjuden med kombu och vitlök

895 kr

Hjort, endiv och betor

Stekt hjortsadel, grillad bog au farci och tryffelbräserad endiv

Hjortsky med svartvinbärsbladsolja

Bakade och grillade betor med inlagda svarta vinbär

Frasig potatisros

850kr

Höstlegymer, kålbuljong och ingefära

Kolgrillade örter och kålrabbi

Höstsvampsdumplings och betor

Tempura på carciofini

450kr

Desserter

desserter

Äpple, gran och mjölk

Karamelliserat och flamberat äpple med gran och rosmarin

Äpplemunk med vanilj

Mjölkglass och granité på äpple

250kr

Choklad, kaffe och tonkaböna

Bakad choklad, chokladcrème och flarn

Lättslagen grädde med tonkaböna

Kaffeglass och kyld kaffesås

250kr

Ost

Svenska ostar med kvitten, sallad och kex

Halv 150kr

Hel 250 kr