A la carte

förrätter

Pilgrimsmussla, Karl-Johansvamp och päron

Lättbakad pilgrimsmussla, päron och selleri

Dashi på Karl-Johansvamp med citrontimjanolja

450kr

Bifftartar, Oscietra caviar och pepparrot

Hängmörad svensk biff, noriolja, Oscietra caviar och pepparrot

Grillade blad, örter och gurka

Pommes soufflé

550kr

Hummer i tre serveringar

Inkokt klo med citrongräsemulsion

Ångad hummerstjärt, kålrot och ingefära

Buljong, Akitakomachiris och vaktelägg

550kr

varmrätter

Marulk, fänkål och kungskrabba

Kolgrillad marulk med fänkålsfrö

Ragu på fänkål, kungskrabba och tagetes

Tomater med currysmör och örter

Potatis sjuden med kombu och vitlök

895 kr

Hjort, endiv och betor

Stekt hjortsadel, grillad bog au farci och tryffelbräserad endiv

Hjortsky med svartvinbärsbladsolja

Bakade och grillade betor med inlagda svarta vinbär

Frasig potatisros

850kr

Höstlegymer, grillade örter och ångat bröd

Höstlegymer, rostad kålbuljong och fermenterad svartpeppar

Kolgrillade örter och kålrabbi

Ångat bröd med frasigt ris, alger och svart vitlök

Friterad carciofini

450kr

Desserter

desserter

Fikon, pistage och honung

Ugnsbakat fikon, pistagepraliné och jasminte

Kylda hallon med hallonkräm

Glass på sensommarhonung och mascarpone

250kr

Blåbär, hallon och kokos

Blåbär och hallon i blåbärsflarn

Rostad kokosglass

Kavlad brioche, vaniljsås och blåbärssylt

250kr

Choklad, kaffe och tonkaböna

Bakad choklad, chokladcréme och flarn

Lättslagen grädde med tonkaböna

Kaffeglass och kyld kaffesås

250kr